Korhazba vagyok es sosat kell ennem barmit ehetek irjatok valami baromi sosat :D?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 14:27
1/7 anonim válasza:
Sós chips, sós ropi, sós mogyoró, sós perec, Mekis sült krumpli.
2/7 anonim válasza:
azt milyen osztályon dülleszkedsz e,hogy magadtól nem tudtál kitalálni sós ételféléket ?
3/7 anonim válasza:
Ha a kórházi kaját jól megsózod, akkor az is lehet baromi sós, de a chipsek némelyike is az.
4/7 A kérdező kommentje:
2-es ezeket en is tudtam csak kivancsi voltam ra hogy tud e valaki valami extra sos dolgot a tomeny son kivul :)
2014. júl. 9. 15:15
5/7 anonim válasza:
Számomra a chipsek mind extra sósak, még a nyelvem is marja a sok só, de lehet kapni pékségekben sós kiflit, némelyik túl van sózva.
6/7 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy kórházban az extra sósat ajánlották...
Lehet, hogy kívánod, de ne csessz ki magaddal, bízz az orvosokban.
7/7 A kérdező kommentje:
6-os sajnos alacsony a sotartalmam es azert mondtak hogy sosakat kell ennem de kapszulaba is kapok :)
2014. júl. 10. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!