Jól csinálom a tömegelést?
1 hónapja kezdtem el edzeni. Nem vagyok vékony, 75 kg vagyok, 183 cm. Akikkel járok edzeni azt mondták, hogy az elején az a lényeg, ehetek bármit, a lényeg hogy kalória többletben legyek, majd ha komolyabb szintre lépek akkor kell figyeni a makrókra.
Ma ezerrel léptem át a kalóriaszükségletem, tegnap hétszázzal, tegnapelőtt négyszázötvennel.
Ezeket ettem.
Ma:
Reggeli: 1 zabkása, 1 doboz májkrém 2 zsemlével, 1 shake (protein, zab, mogyoróvaj, 1 banán, tej)
Ebéd: tökmagolajos krumpli, 1 tányér húsleves
Nasi: 8 db puffasztott rizs
Vacsora: virslis, sajtos tojasrantotta, 2 db kenyér
Tegnap:
Reggeli: 1 db párizsis szendvics, 2 pirítós
Ebéd: 1 db párizsis szendvics
Nasi: 7 days croissant
Vacsora: 2 db pirítós, virslis tojasrantotta, tokmagolajos krumpli, sparos francia salata
(napközben nem tudtam enni nagyon, ezért ettem este ennyit. Reggel kardioztam, este meg volt egy kisebb edzés és farkasehes voltam)
Tegnapelőtt:
Reggeli: 3 db főttojás, 2 db pirítós
Nasi: 1 db 7 days
Vacsora: 1 nagy tál krumplistészta, 1 kifli rajta 4 párizsivel, 1 db zabkasa
"Ma ezerrel léptem át a kalóriaszükségletem, tegnap hétszázzal, tegnapelőtt négyszázötvennel."
Ez tuti troll kérdés.
Ha nem:
Akkor gratulálok, egyenes utad van az elhízáshoz.
Évente 2-3kg izom a reális 2-3 év edzés után.
Az első évben talán feltudsz pakolni jó genetikával 5-6kg izmot. Na ezek alapján, ha te 500-1000 kalóriás többletben vagy, az havi +2-4kg. Na, érted már?
Szintentartásnyi +200 kalória. Melle figyelj a makrókra. Ha nem viszel be elég fehérjét, akkor nem építész izmot. Szóval azok, akik azt tanácsolták, hogy nem kell figyelni a makrókra, azok hülyék.
2g/testsúlykg fehérje körül legyél.
Sok kalória, kevés fehérje... ganarált a siker igen, szépen ki leszel tömegelve. Azaz szépen be fogod kötni a zsírt és a vízet.
Szintentartó felett legyél 200-al.
Amúgy ilyenkor mi az elképzelés? +1000 kalóriából lesz a színhús? Több izomsejt képződik mint mondjuk +600 kalóriából?
"Akikkel járok edzeni azt mondták"
Hozzá értők tanácsait fogadd inkább meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!