Rengeteget ettem tegnap/ma magamhoz képest, fogok hízni?
Kövér disznó leszel - csak így tovább!
😂😂😂
nekem is vannak, én is az voltam. aztán rájöttem, hogy ilyen “könnyen lehet játszani a súlyommal”
kipróbáltam mennyire hízok el, ha nem figyelek úgymond oda és akkor és azt eszem ami jól esik.
nem híztam el és ugyanúgy kapom a dicséreteket az alakomra.
szoval ne aggódj ezen, remelem egyszer neked is sikerül a gondolataidat lazábbra venni ezzel kapcsolatban. ☺️
Én is remélem és köszönöm szépen!
Sejtésem szerint én sem vagyok hízékony, mielőtt mentálisan beteg lettem volna, sokat ettem, és visszanézve a képeket, úgy is vékony lány voltam. Azt sem tudom, miért kezdtem magamat kövérnek látni. Csak sajnos nehéz túllépni ezen a félelmen. Most már legalább azt sikerül reálisan látnom, hogy fogynom nem kell (170cm, 54kg vagyok), csak a hízástól félek.
én is félek még tőle, de télen megszoktam engedni magamnak, hogy hízzak 2-3 kg-t. nyáron mindig lemegy és ez így van évek óta☺️
1-1 bekajálás kell is, ne akard úgy leélni az életed, hogy a kedvenc kajádból ne zabálj be néha☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!