Van itt olyan nő,aki erősen túlsúlyos,s mégis rengeteget eszik?
Esetleg nem törődik a kalóriákkal vagy pszichés háttere van?
Örömforrás neki az evés?
Ismerősi körében valakinek ilyen hölgy?
Nagynéném, és a poén, hogy mindig nyávog, hogy ő nem tud lefogyni.
Bszki, amikor csak vacsorára megeszik min. 500 gr tésztát feltéttel, úgy hogy?
Kedves nő, de az állandó nyavalygásától falnak megyek. :8
Jelen. Összességében az egyetlen problémám az az evészavar, emiatt sikerült felszednem magamra a túlsúlyt.
Régebben kűzdöttem azzal hogy evés után bűntudatom volt, ezért alakult ki az a szokásom hogy naponta, kétnaponta egyszer eszek - Viszont ezalatt az egy étkezés alatt falásroham szerüen sokkal több adagot megeszek, mint kellene. Évek óta kűzdök ezzel, sajnos szokásommá vált így étkezni. Próbáltam csökkenteni a mennyiséget, és naponta többször, pici adagokban enni de számomra borzalmas volt. Folyamatosan éhes voltam tőle, annak ellenére is hogy megvolt a napi 5x étkezés. Így, hogy naponta vagy kétnaponta egyszer étkezek nem érzek számottevő éhséget, vagy nem zavaró mértékben. De mikor napi 5x étkeztem akkor az maga volt a pokol.
Nekem így sikerült elhízni az évek alatt, lényegében a falásrohamok miatt. Noha éheztetem magam pár napig, nem érek vele semmit akkor, ha másnapra rá megeszek egy focicsapatnak való mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!