Rengeteget ettem, alig birok mozdulni. Mit tanacsoltok? Illetve hogy tudnam kihajtani magambol a sok felhalmozodott etelt?
Figyelt kérdés
Egesz nap rengeteget ettem, palacsintat, krumplit, zoldsegeket, aztan meg tobb palacsintat… a lenyeg hogy meg akkor is ettem amikor mar reg tele voltam. Most viszont alig birok megmozdulni, a hasam iszonyuan feszit, es faj.:( mi a teendo ilyenkor? Hogy tudnek segiteni magamon? Holnap mit csinaljak? Illetve mivel tudom segiteni az uritest? Koszi elore is a segitseget!2022. febr. 24. 23:10
1/4 anonim válasza:
a gyomrodnak egy kis kóla jót tehet. vagy puffadásra való gyógyszer is segíthet. de engem ilyenkor ha nagyon bekajáltam egy kávé kis tejjel frankón "kiürít".
holnap tudatosan egyél kevesebbet, próbálj könnyű ételeket enni.
2/4 anonim válasza:
Igyál vizet, az lazítja a székletet. Kihajtani felesleges, megetted, kijön, ha itt az ideje. A túlzabálásra nincs gyógyír, előtte kellett volna önmérséklet.
3/4 anonim válasza:
Semmit. Így jártál. Néha előfordul, de most tanulsz belőle (vagy nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!