Azt olvastam ha nincsenek lyukak a szűzhártyán akkor nem tud kiürülni a menzesz vér. Ez felhalmozódik akkor? Ezt mikor lehet észrevenni? Többi lent
Ja,13,látom már.:)
Még azért van rá idő,hogy megjöjjön,ne aggódj.Nincs veled/nálad semmi baj.
Erre én is kíváncsi volnék, szintén olvastam erről, bár elég ritka eset. Hiszen ahány szűzhártya, annyiféle. Az alaptípusok közé tartozik a "karimás" és az enyhén "repedezett", neten a fotók ezt mutatják legalábbis, hogy sokféle létezik (akad olyan, akinek alig látszik).
(Az eddigi kapcsolataimnak "karimás" volt).
A lényeg, hogy igen ritka fajta, ami teljesen zárt. Akkor irány a doki, és megoldja. Na de, hogy melyek a tünetei, ha felhalmozódik a vér, amint elkezd mensizni egy eféle ritka zárt hártyájú kamaszlány? Erre én is kíváncsi vagyok.
Némi gondolati kitérő, a fentivel analóg eset:
Az is eléggé ritka, de előfordul, lány csecsemőknél, hogy összeragadt nagy ajkakkal születnek, sőt, szükséges ellenőrizni az első másfél évben pelenkázáskor, mivel időközben is összeragadhat, ami a vizelet ürülését akadályozhatja. (Idősebb gyerekeknél és nőknél ez utóbbi jelenség viszont szinte kizárható, legalábbis a szülőknek feltűnik, ha nem tud pisilni a kislányuk, és ezt is rutinműtéttel megoldják az orvosok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!