A barna folyás már menzesz?
Figyelt kérdés
Még nem jött meg a menstruációm. Ma barna folyásom volt, ebéd előtt vettem észre, akkor csak világosbarna volt, de már sötétbarna. Ez a menzesz előjele, vagy már az? Nem viszket,nem csíp, de szinte semmi szaga nincs, elnyomja a mosópor illata. Előre is köszi a válaszokat:) 13/L2017. márc. 19. 18:16
1/4 anonim válasza:
Befosás
De mik köze ennek a biztosításokhoz?
2/4 A kérdező kommentje:
Naa ne xd nem lattam hova kategorizalom, veletlen
2017. márc. 19. 18:46
3/4 anonim válasza:
Igen, ez már az első menstruáció. Jegyezd fel naptárba, mert ha nőgyógyászhoz kell menni, ezt kérdezni fogja. Lehet, hogy felerősödik vörös vérre, de az is normális, ha barna marad.
20N
4/4 anonim válasza:
Igen, nagy valoszinuseggel, nekemis amikor eloszor megjott, keves volt es barna, aztan a tobbi napon mar egyre tobb jott, es a szine is mas lett. Ha jol tudom, es nem mondok hulyeseget, akkor azert barna, mert sok ideje ott van mar es hogyis mondjam, "megalvadt". Mindenkeppen jegyezd fel valahova, naptarba stb. vagy esetleg tolts le egy erre kifejlesztett alkalmazast a telefonodra, ami meg ki is szamolja neked (amit en hasznalok, megbizhato, tokmindegy, hogyan keresel ra, a neve "Naptaram"), a lenyeg, hogy tudd, mikor jott meg eloszor. :) Viszont keszulj fel, hogy innentol kezdve nem lesz valami vicces :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!