Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért baj, ha nem vérzek?

Miért baj, ha nem vérzek?

Figyelt kérdés
Amióta fogytam ,azota nincs menzeszem (tobb,mint 9honapja) es egyaltalan nem is hianyzik,olyan jo nelküle. Gyereket sem akarok se most se kesöbb, soha,de növerem folyton piszkal,h menjek nögyogyaszhoz. De en nem megyek. Mi bajom eshet? 170cm/48kg/21/N

2017. márc. 21. 19:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem örülnék sem egy méh sem egy petefészekdaganatnak. De ha téged nem érdekel
2017. márc. 21. 19:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt 2 komoly probléma is van. Az,hogy nincs menzeszed a fogyás miatti hormonzavar következménye,ami a depressziótól kezdve bizonyos daganatos betegségekig,csontritkulásig bármit kiválthatnak.

A másik 170 cm-hez Qva kevés a 48 kg, egyéb egészségi szempontból is. Ha pedig ezt a súlyt Te jónak látod,akkor van egy kis mentális betegséged is.

2017. márc. 21. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Ha soha nem lennék szomjas és vécére se kéne mennem, én azért aggódnék. Ha valami úgy van tervezve, hogy üzemszerűen cserélődnie kell, akkor baj van, ha nem cserélődik.

Arról nem is beszélve, hogy tudhatod, hogy mit akarsz, de hogy később mit fogsz akarni, azt most még nem tudhatod. Nagyon sok agymosott lány mondja azt 15-25 évesen, hogy ő soha nem akar gyereket, aztán a harmincas éveiben jön a "kapuzárási pánik", és képes akár az első jöttmenttel felcsináltatni magát vagy elmenni spermabankba, csak hogy "babázhasson" végre.

2017. márc. 21. 20:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Nalam nem lesz ilyen,aszexualis vagyok,nem kell par,nem is lesz es gyerek se
2017. márc. 21. 22:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Nagyon leragadtál a gyerekkérdésnél. A te dolgod,hogy akarsz-e gyereket vagy sem, de ahogy már előbb leírták egyéb egészségügyi problémákat is okoz. Bár az is a te döntésed,hogy betegen vagy egészségesen akarod leélni az életedet és ez az élet mondjuk 40 évig tart,vagy 80-ig.
2017. márc. 22. 07:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Bőven elég a 40,még sok is. Édesanyámnak volt ott joindulatú daganata,eltavolitották a méhét. De nekem nem szokott ott fájni,nincs semmi hasonlo tünet.
2017. márc. 22. 09:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Ühüm. A daganat ha fáj,akkor már oly mindegy :(
2017. márc. 22. 09:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Sajnállak hogy ennyire buta vagy. Te hajtod itt a gyerek témát, de azt nem fogod fel hogy ebből komoly gondjaid is lehetnek. 21 évesen valaki ennyire ökör legyen (már bocsánat)......
2017. márc. 22. 12:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Ohhh, pedig ha te tudnád milyen isteni dolog egy férfivel úgy igazán szexelni, semmiért nem adnàm! :)

Nem lennék a helyedben!

2017. márc. 22. 14:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Mindegxy, amíg az anorexiád - mert AZ vagy - uralja az életed, a gondolataid, nem fogsz dokihoz menni.

Ez van, vagy észbekapsz, vagy meghalsz - mert, az, hogy nincs menzeszed, azt jelenti, a tested már annyira legyengült, hogy alapvető életfunkciókat lát csak el, a ciklusra már nem marad ereje.

És ebben az a szép, hogy előbb-utóbb olyan faja hormonzavarod is lesz, hogy nézhetsz.

2017. márc. 22. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!