Fogamzásgátló tabletta szedése alatt pecsételő vérzesem volt, most a 7 napos szünet alatt megjött, de nagyon keveset, szinte alig vérzek. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 19:58
1/6 anonim válasza:
A fogamzásgátló mellett elvékonyodik a méhnyálkahártya ezért kevesebb a vérzés. Ráadásul,ha a tabletta szedése közben is volt pecsételő vérzésed,az után sem tudott annyira felépülni,hogy most normál vérzésed legyen. Beteg voltál,valamilyen gyógyszert szedtél amikor pecsételtél?
3/6 A kérdező kommentje:
már több mint fél éve szedem, és igen, mikor pecsételtem előtte beteg voltam, de csak aspyrint szedtem meg sok vitamint, plusz az ez előtti szünet alatt is beteg voltam, de az is csak nátha és láz volt
2017. jan. 23. 21:13
4/6 A kérdező kommentje:
illetve, miután együtt voltam a barátommal, azután lettem beteg, és neo citránt ittam, sokat, de azt írja a betegtájékoztató hogy az csökkenti a gyógyszer hatását, ennek lehet köze hozzá? már 1 hónapja volt ez
2017. jan. 23. 21:17
5/6 anonim válasza:
A "csak" nátha és láz is tudja befolyásolni a tabletta felszívódását,úgyhogy ezek a betegségek is bőségesen elegek ahhot,hogy pecsételj.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 24. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!