Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Laktozerzekenyseg baj lehet e...

Laktozerzekenyseg baj lehet e ebben az esetben...?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nemsokara jön ebedre a batyam baratnoje.

Anyum vadul foz a konyhaban es lattam hogy a kremlevesbe tejszint rakott.

A batyjam direkt mondta hogy erzekeny a laktozra a baratnoje.többszlr is mert anyu sokat fot tejes tejszines cuccokat.

Szoltam anyunak es leteremtett hogy jaj na nemfog belehalni a hisztis mivoltjat ha egyszer eszil rendeset. Nem mondod neki eszre sem veszi.

Nemtudom...lattam mar filmekben hogy van aki mogyoro allergia utan kb megfullad...kicsit felek most mert aranyos lany es birom

2023. dec. 16. 11:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hogyne.. akkor te azon szerencsés emberek közé tartozol akinek ez nem okoz problémát nem hánysz nem fosol utána és egy tablettával elintézed.Örülj neki..Másnál ez összetettebb.Ezen lépj túl inkább..
2023. dec. 16. 12:00
 12/14 A kérdező kommentje:

nem kell veszekedni :-D

szoltam neki titokban es bekapta a csoda tablettajat.

De rendesnek nevezett mert mondta hogy hasgörcse van ha eszik tabletta nelkul tejeset

2023. dec. 16. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
okés, de anyukádnak akkor sem kellett volna így megnyilvánulnia :(. Szuper akkor ha tablettával eltudja intézni :) szerencsés.
2023. dec. 16. 19:52
 14/14 A kérdező kommentje:

jaja. anyu elegge gazosan viselkedik ilyen temaban. ensem lehetek vegetarianus amig itt elek...meg nem ihatok zab vagy soya tejet blabla.

Majd ha elköltözöm akkor en szabom meg.

2023. dec. 16. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!