Hogy hízzak? Rossz kapcsolatban voltam sok idegeskedés, stressz, és elég sokat fogytam. Alapból vékony testalkatú vagyok de most még jobban. És elég nehezen megy a hízás, esetleg valami tippetek van? Mit egyek stb…
Ugyanilyen állapotban voltam kb 2 hónappal ezelőtt.
3 éven keresztül próbáltam felszedni 5 kilót, de egyszerűen nem ment és nem értettem mi a baj. Hát az idegeskedés stb stb
Ahogy kijöttem ebből a kapcsolatból, és elkezdtem jobban érezni magam, éhes lettem.
Folyton…nem szándékosan, egyszerűen kívánok lettem, és talán boldog is.
Két honap alatt híztam 5 kilót.
Próbáld azt enni amit megkívánsz, ülj be filmezni, és a legfontosabb, hogy törekedj a boldogságra.
A boldog ember, akármikor tud enni.
Tapasztalatból mondom
Ne aggódj, meg fog indulni a testömeged, nem is kell majd erőltetni.
Nálam ugyanez volt, sehogy sem tudtam hízni...
Aztán hirtelen megnőtt az étvágyam, minden ízlett, hízni is elkezdtem, de kiderült, hogy babát várok, szóval az én "módszerem" gondolom nálad nem opció :)
Bár valamennyire biztos keveredett az ok/okozat, mert kb. a fogantatás napjától már megnőtt az étvágyam, szóval lehet a baba is azért sikerült, mert pont sikerült elengednem akkor fejben azokat a bajokat, amin előtte stresszeltem.
Az viszont biztos, hogy ha dohányzol és/vagy iszol, akkor azt hagyd abba (vagy legalábbis minimalizáld), és tuti hízni fogsz valamennyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!