Milyen tömegnövelő a legjobb kezdőként?
Azt a pénzt amit arra cukrozott szarra költenél mondjuk költhetnéd rizsre, bulgurra, krumplira, édesburgonyára, durumtésztára, mert ezektől fog feljönni a tömeg nem a portól. Nekem ne mond azt hogy 58 kilósan nem tudsz annyit zabálni hogy hízzál.
Meg mi az hogy nem engednek sütni? Ha nincs otthon senki és nincs kész étel a hűtőben akkor éhendöglesz? Jézusom ilyen elvetemült szülőket. Ahelyett hogy örülnének hogy a gyerekük magának csinál kaját.
120g fehérje? De minek? Az már korrekt ha a zsírmentes tömeg x1.5g fehérje megvan. A kajával már bőven bőven megvagy. A por helyett meg vehetnél ételt is. A tészták nagyon jók mindenhogy elkészítve, én a pizzát sem vetettem meg, bár nem a legegészségesebb, de van benne kalória és fehérje is.
Másik kedvencem a mogyoró. Brutális mennyi kalória van benne. Szotyi, dió, mindegy, rengeteg anyag van benne, meglehet venni egy fél kilós zacskót és eszegetni.
A harmadik kedvencem a szendvics. 2 kenyér közé 100g sonka (vagy szalámi - abban jóval több a kalória és fehérje, csak azt annyira nem szeretem olyan töményen) - rá mehet rengeteg sajt, ebben is van sok fehérje és kalória.
Nekem ezek voltak a top kaják, amikből olyan sok sem kell, mert kalóriadúsak. Ha pedig nem voltam meg nap végén, ami gyakori volt, mert nem vagyok nagy étvágyú, beöntöttem a magokat, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!