Aki 1200as kalória deficitben van/volt, az mennyi idő alatt, mennyit fogyott ?
mivel szeretek enni, reggel és délelőtt ettem amit szerettem, kívántam
Ennyi kalóriába sok belefér, nem kell éhezni..
Csirkecomb, túró, gyümölcs, tojás, kenyér ( 1 szelet, négy részre osztva) vagy 1 zsömle..
Nem alakul ki hiány betegség
Viszont délután és este már kevesebbet..
Átlagban így heti 1- 1.5 kg ment le.
Három hónap alatt ment le 15 kg..
A mozgás ..:esti "aktív" gyaloglás volt.
Így nem jött vissza a leadott súly
A leadott súly csak akkor jön vissza, ha ugyanúgy elkezdesz zabálni, mint a fogyásod előtt.
Amúgy olyan, hogy "raktározó üzemmód" nincs, mivel ha létezne ilyen, akkor az ember nem tudna éhen halni! Márpedig vannak emberek akik éhen halnak, ergo nincs olyan, hogy a szervezet raktároz. Pontosabban de igen van, de a szervezet a felesleges kalóriát raktározza, ezért leszünk a sok kajától előbb utóbb kövérek. Aki 1000-1200 kalóriát visz be az lehet, hogy kevés, de raktározni semmiképpen nem fog a szervezet diéta idején, mert nincs miből! Nem viszel be annyi kalóriát, hogy elraktározza a szervezeted, tehát raktározó üzemmód van, de csak plusz kalóriáknál, mínusznál nincs.
Fizika és matek.
Heti 1 kiló pedig pont még az elfogadható tartományban van, és mivel 1 kiló zsír kb. 7700-8000 kalória, ezért aki heti 1 kilót akar fogyni, az napi 1100 kalória mínuszban kellene hogy legyen. 1100x7 = 7700 kalória = 1 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!