Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Más sem szab komoly szabályoka...

Más sem szab komoly szabályokat tömegeléskor?

Figyelt kérdés
Házi hamburger, rántotta, bőven nyomok rájuk mindenféle szószt, pörkölt stb. Egyedül kávét iszom cukormentesen meg az üditőket mert nem szeretem ha nagyon édes. Mármint nem 2000-es évek elején vagyunk hogy a szuper szettes edzés után együk az ízetlen natúr csirkét rízzsel és olvassuk a shopbuildert.
2023. nov. 9. 03:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Minőségben nekem is sok minden van amit megengedek magamnak, pl. 50g chips vagy ilyesmi. De nem eszek értelmetlenül sok kalóriát, csak kis pluszban vagyok. Én fogyáskor is jártam gyorsétterembe heti egyszer, nem ilyeneken múlik.
2023. nov. 9. 07:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Igy sem eszem orias mennyisegeket. Minel kevesebb zsirt es minol tobb izmot szeretnek felszedni es nem csak zsirt. Az izom meg lassan epul. Epphogy szufficitben vagyok. De ha tulzasba vinned a mennyisgeeket te is jol elzsirosodnal
2023. nov. 9. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!