Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha eszek valami ételt, és rá...

Ha eszek valami ételt, és rá 10-15 percre iszok tejet, ami miatt pár perc után menni kell vécére, akkor az előzőleg fogyasztott étel is kijön belőlem? Vagy mi az, ami távozik? Hogyan jut a tej ilyen gyorsan a bélszakaszba?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert edzés után ettem egy magas fehérjetartalmú csokit, majd kb. 10-15 perc múlva ittam egy pohár tejet, ami miatt mennem kellett vécére, ezért most zavar, hogy az előtte bevitt fehérjemennyiség is odalett.

2023. szept. 28. 12:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem laktózérzékeny vagyok, hanem nincs meg az epehólyagom, ezért olykor a zsírtól fosok, mert nincs annyi epém ahhoz, hogy mindet lebontsa. De nem midig fordul elő, ma is ittam ugyanolyan tejet, ráadásul többet, mint korábban, nem volt tőle semmi bajom.
2023. szept. 30. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Eszem és iszom, mert ikes ige.
jún. 2. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!