Lányok! Ti miket szoktatok kívánni menstruációkor? Ha már születtek mit kívántatok akkor?
Fájdalomcsillapítót, de egy teljes dobozzal. Kegyetlenül fáj 1-2 napig még a levegővétel is.
Ha a terhesség idejére gondolsz, akkor a vadász csokit meg a párizsis kiflit kívántam. De főleg a csokit :D Napi 2-3 is lecsúszott
Amikor menstruálok, akkor azt kivánom, hogy menjen mindenki a fenébe és hagyjon békén.
Amikor először terhes voltam, akkor az első két hónapot végighánytam, utána uborkát kivántam uborkával. A második trimeszterben az uborka megmaradt, hozzájött a paradicsom (szerencsére nyár volt, volt bőven, volt, hogy egyenesen a kertből legeltem le a paradicsomokat). Egész addigi életemben nem ettem annyi uborkát és paradicsomot, mint a terhességem alatt (doki csinált vérképet, hogy mi ez a nagy uborkazabálás, de minden rendben volt). A harmadik trimeszterre elmúlt minden étel-kivánós érzés, jött a "hagyjatok aludni".
A második terhességemnél nem volt sem hányós időszak, sem kívánós időszak, viszont egyfolytában vakaróztam. Nem csak a pocakom viszketett, hanem pl. a karom, a nyakam, a fejem, a hátam, a combjaim, a vádlim, a talpam, megőrültem tőle, és nagyon ciki volt társaságban. És nem segítettek a krémek és a gyógykenőcsök sem, a doki felírt egy csomó mindent, de a szülésig vakaróztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!