Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Másnak is szokott ilyen lenni...

Másnak is szokott ilyen lenni csajok? Szerintetek mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ma jött meg de már tegnap is ettem csokit ma meg kekszet és csokit is és egyiket se szeretem de nagyon kívántam mind kettőt. Sose volt ilyen még eddig . És most nagyon haragszom magamra hogy ennyi mindent össze ettem 🥲lehet ez javítani másnap ha kevesebbet eszek vagy valahogy?

2022. jún. 2. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, túléled.

Valszeg az agynak szüksége volt gyorsan felhasználható cukorra, pl megterehelés vagy fáradság miatt.

Ameddig nem kekszből és csokiból áll az étrended, egy kis édesség nem fog megártani.

A tested nem ilyen morális kategóriákban gondolkozik, és a napi elégetett kalória mennyiség is változó, van amikor kicsit több, van, hogy kevesebb.

Ízlett? Akkor nem kell túlgondolni. Egészségedre.

2022. jún. 2. 18:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊ugye hiába hogy a csoki cukormentes, mondjuk a keksz is de ugye nem mindig eszek ilyeneket, kenyeret cukrot nem szoktam most meg két napja csoki, most meg be vágni egy zacskó kekszet kicsit el keserített
2022. jún. 2. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van? Semmi.

Ne kompenzálj mert az étkezési zavar.

2022. jún. 3. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!