Lehet valami köze hozzá?
Passz, de a tápanyaghiányok sokra képesek. Rendesen eszel?
A rendes vega étrend nem tápanyaghiányos, de nyilván lehet rosszul is csinálni, ahogy minden étrendet.
az aminosavak amelyek legtöbbje vörös húsban található hozzájárulnak az izomgörcsök megszüntetéséhez meg persze a magnézium b6 b12 vitaminok
mivel ebből keveset viszel be az étrended alapján hisz vegetáriánus vagy próbáld meg termsézetes módon néha egy kis húst megenni ha rávisz a lélek
vagy pótold sok vitaminkészítménnyel...
én nem vagyok vegetáriánus párti sose voltam de a fő az egészséged legyen ezen gondolkozz el
"Ugyanazt eszem amit eddig csak hús nélkül."
Magyarul rosszul táplálkozol. Egy posztban nem lehet kifejteni, hogy miből mennyit egyél. Nézz utána, hogy kiegyensúlyozott táplálkozás alatt miből mennyit kellene bevinned, aztán ezt hasonlítsd össze azzal amit eszel.
A legrosszabb módja a vegaság/vegánság elkezdésének ha egyszerűen kihagyod a húst vagy vegánság esetén mindent ami állati. Biztos út az egészségtelen táplálkozás felé.
Ha csak a húst hagyod el amúgy az a legrosszabb mert akkor hajlamos leszel több tejterméket enni és azok az igazán károsak.
Az átállás nehéz, ami nekem bejött: vegán kajákat csináltam egyre többet, először hetente egyszer, aztán 2x, 3x stb és egy idő után már inkább azok ízlettek, jobban voltam tőlük és aztán könnyen ment a döntés egy ponton hogy OK, mostantól 100%. Nekem mondjuk könnyű volt mert párom is benne volt, ennek 4 éve, fiúnk is vegán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!