Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi pár kanál olaj valóban...

Napi pár kanál olaj valóban segít?

Figyelt kérdés

Több helyen és embertől is hallottam már, hogy a nap során pár kiskanállal isznak olajat, ami ugye hemzseg a kalóriától.

Ez mennyire valid? Először teljesen hülyének néztem, de egyre több helyen láttam. Félek , hogy a gyomromnak önmagában nem tesz jót. Nagyon megszenvedek azzal, hogy súlygyarapodáshoz szükséges kalóriát bevigyem, úgyhogy ez a +pár száz megkönnyítené a dolgom.

2023. aug. 25. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van par ilyen elmebeteg, aki magaban lenyeli az olajat. Azt a parszaz pluszt beviheted PELDAUL banan+mogyorovaj kombobol, altalad keszitett kokuszgolyobol (rovid recept: orolt keksz, mogyivaj, feherjepor, kokusztej) vagy magvakkal felturbozott barmibol. Es meg jo is az ize.
2023. aug. 25. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egymillió kalóriadús dolog van amit simán meg lehet enni és semmi bajod nem lesz tőlük, csak az olívaolaj menőbben hangzik nekik
2023. aug. 25. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, csak azért kérdeztem, mert ez semmi előkészületet nem igényel, és ha teli zabáltam magam, egy kis kanál olaj akkor is könnyen lecsúszik. Én leginkább attól tartok, hogy ez hosszabb távon nem egészséges.
2023. aug. 25. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Igyál meg 1 deciliter étolajat, a nap további részét hányással fogod tölteni.
2023. aug. 25. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Normális ember nem iszik olajat. Ennél még az is jobb, ha a tojásrántotta alá annyi szalonnát vágsz, hogy tocsog a zsírban.
2023. aug. 26. 00:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Olívaolaj, és lehet kajára is önteni...
2023. aug. 29. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!