Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valóban felesleges külön...

Valóban felesleges külön "felső mellre" edzeni?

Figyelt kérdés
Néztem egy DiatGainz videót, ott arról beszélt, hogy egyenes pados fekvenyomásnál, vagy tárogatásnál ugyan úgy dolgozik a mellizom felső része is. Ferdepados nyomásnál pedig nem a mellizom felső része dolgozik jobban, hanem az alsó izomrostjai dolgoznak kevésbé, ezért lehet, de nincs értelme külön "felső mellre" edzeni. Ezzel szemben nálunk van olyan edző a teremben, aki felső mell specializált edzésről beszél, két külön ferdepados nyomással (előbb rudas, aztán kézisúlyzós). Most akkor ez, hogy van? Nektek mi a tapasztalat?

2023. febr. 6. 10:19
 1/2 MadSeal ***** válasza:
35%
Csak bicepsz csúcsosítás után érdemes.
2023. febr. 6. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:
36%
Én csak ferde padon nyomok, így hibátlan a mellizmom alap állapotban is, arányos alul-felül. Jó én már 25 éve tolom a vasat van egy jó alapom. Amikor csak egyenes padon nyomtam (volt pár ilyen év), felül elég hiányos volt a mellizmom, azóta szépen felhoztam. De ez csak saját tapasztalat, mindenkinek más a jó
2023. febr. 6. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!