Baj, hogyha naponta kicsit több, mint 6 l vizet iszom?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 22:18
11/14 A kérdező kommentje:
Azért én nem gondolom, hogy halálos ítéletet lebegne emiatt a fejem felett. Talán azok a válaszolók azt hitték, egyszerre iszom meg ennyit - akkor én is érteném - de ezzel arra akartam rávilágítani, hogy ez a mennyiség egyenletesen eloszlik a nap folyamán. Így még akár rendben is lehet, vagy lehet valami kisebb probléma is. Nem tudom, de túl nagy baj csak nem fenyeget.
2023. aug. 9. 00:25
12/14 anonim válasza:
Ez nagyon sok,, túl sok. ilyen szomjúság cukorbetegségre utalhat. Nem mondták hogy büdös a szád? Nem érzed hogy elhúzódnak tőled az emberek ha közel vagy és beszélsz? A leheletre is lehet hatása.
Vizsgáltasd ki magad.
13/14 Ypszilon1980 válasza:
Az ebből mindenképpen kiderült, hogy vízmérgezésed nem lesz, egyébként meg van akinek napi 5 litert meg kell innia terápiás jelleggel, mint nálunk is volt ilyen, de amúgy az is sok volt, már attól is kiakadtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!