Miért csak kb 4 naponta van székletem? Van még valaki így? Mennyire normális?
Figyelt kérdés
Normálisan szokott jönni kb 4 naponta, nem kell erőlködni és állagra is normál, nem marad bent.
Mondjuk elég vékony vagyok és nehezen hízok, rámférne egy hízókúra de egészséges módon..
Tudom napi 1x kellene menni de elképzelni se tudom, nekem max hasmenéskor van egymás után, máskor nem érzem
2023. júl. 17. 14:37
1/10 anonim válasza:
Azt fogják írni, hogy ez nem normális, de véleményem szerint, ha emellett nincsen panaszos, akkor nem kell ezzel foglalkozni, ilyen vagy.
3/10 anonim válasza:
De mondjuk egyél több rostot, igyál több folyadékot és nézd meg, hogy úgy mizu.
4/10 A kérdező kommentje:
Egyek több gyümölcsöt/zöldséget meg pl zabkását?
2023. júl. 17. 15:22
5/10 anonim válasza:
Napi kb 0.5kg friss, zöldséget,gyümölcsöt.
És mozogj többet, ne a fotelben ucsörögj..
6/10 anonim válasza:
Ferjemnek ritkan van. Volt ezer vizsgalaton, beltukrozesen is. Szo szerint ennel egeszsegesebben es rostban gazdagabban nem taplalkozhatna. Oke, sokat mozog, de nem tornazik celzottan hasra. Pajzsmirigy alulmukodes egyik tunete szokott lenni, de nala azt is kizartak. Csaladjaban ez volt.
O szekletlazitot szed, nem hashajtot, igy nincsenek panaszai, de ritkan van szeklete.
7/10 anonim válasza:
Attól függ mennyit eszel! Nyilván a kistömegű kaja kevés székletet okoz, és mivel nincs amúgy panaszod,szerintem ennyi az oka.
8/10 anonim válasza:
Igyál több folyadékot. Víz vagy cukrozatlan tea.
9/10 anonim válasza:
Mivel nem eszel eleget, nyilván nem is lesz miből széklet legyen.
10/10 anonim válasza:
Amikor vékony voltam heti egyszer kakkantottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!