Hogyan táplálkozzak, hogy minél kisebb és puhább legyen a székletem?
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 15:15
11/13 anonim válasza:
Ezenkívül a saját tapasztalatom is az hogy sokkal könnyebb volt wc-re menni rendszeres zabfogyasztás esetén. Szóval nem értem mi ez a zabpehely fasizmus? :D
Mindamellett hogy ebben nem értünk egyet én kíváncsi vagyok hogy te ezt nem, akkor mit ajánlanál mit egyen amitől jobb lesz?
12/13 anonim válasza:
Szerintem se egyen zabpelyhet, se más rostos cuccot, hiszen az megnöveli a széklet tömegét!
Saját tapasztalataim vannak bőven a témában. A folyékony,főzelékes ételeket ajánlom (levesek,jól megfőtt zöldségek,spenót stb), kompótot (barackot főleg), joghurtot. És csak moderált mennyiségben. Ha belegondolsz, a babák is ilyen egész krémeset kakilnak,amíg csak püréket esznek.
13/13 anonim válasza:
Hagyjátok már a zabpelyhet amikor az utifűmaghéj 85% os hatékonysagú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!