Hogy egészségesebb táplálkozni? A főétkezéseket betartva naponta vagy szükségesek közöttük is kisebb étkezések?
Amelyik neked jobban esik.
Az étel minősége és mennyisége az ami meghatározó,az,hogy te hány részre osztod és mikor eszed meg teljesen mindegy!
Van,akinek jó a többször kis étkezés.Én képtelen vagyok rá.
Miket eszel ? Írj egy mintanapot. Én 2-3 alkalommal étkezem,de mindig sok zöldséget 2-3 darab tojással,vagy 20-30 deka hússal,hallal .Így egyáltalán nem vagyok éhes étkezések között,nincsenek falásrohamaim,édességet sem kívánok.
A teljes kiőrlésű ,jó minőségűnek mondott szénhidrátok után és ugyanúgy megéhezel hamar . A fehérlisztes cuccok meg tipikusan olyanok,hogy megeszed,2 óra mulva meg már felfalnád az egész hűtőt. Ha nem eszel ilyeneket NEM leszel sűrűn éhes.Nem vagyok megrögzött,megszállott,elvakult,ezek a saját tapasztalataim,én csak ajánlom neked. És zöldségből,gyümölcsből,hús,tojásból annyit eszel amennyit akarsz ,képtelenség hízni ( azért 5 kiló banánt nyilván ne egyél meg,de ez nem is túl életszerű) . Főleg azt szeretem,hogy sosem vagyok éhes,ezrét nem kell szenvedni,nem érzed sanyargatásnak. Ha ilyeneket eszel nem fogsz naponta 5-6szor enni kívánni.
Én hagynám a helyedben a kenyeret meg a zabot . Próbáld ki,mondjuk két hétig,hogy zöldséget és tojást eszel helyette. Nem fogsz napi 6 szor enni,tuti.
De egyébként akár így is jó lehet,ha mindig jól vagy lakva és életmódszerűen,akár évtizedekig is tudnád tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!