Mindenkit mas laktat jol?
Azt veszem eszre magamon, hogy engem a gyümölcs es a zoldseg szuperul laktat. Sot sokaig jol is erzem magam.
Hogyha hust eszek vagy pl krumplit,tesztat sokaig fekszik a gyomromban erzesre. Nem vagyok utanna fit (pl sportolni sokkal rosszabbul esik)
A kerdes akkor fogalmazodott meg bennem amikor (anyum dietetikus apam belgyogyasz) mind a ketten hegyi beszedet tartottak sokadjara, hogy csak hisztis dietazos kiscsaj vagyok, mivel a feherje (hus,hal, tofu) laktat a legjobban es a szenhidrat (rizs,krumpli,stb)
Teny hogy vekony vagyok (34 eves 165 cm 50 kg) de en igy erzem magam jol. A multkor is Kenu turan voltunk es ok toltak a rantott husos szendvicset en pedig osszevgtam dobozba volt nalam zoldesg gyumolcs hummusszal es teljesen jol laktam es boldog voltam utanna - szoval nem onsanyargatas volt)
Mas is igy van a temaval, hogy a zoldsegektol jol lakik vagy tenyleg mindig kell nektek hus/tofu/sajt/rizs stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!