Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért mondja mindenki, hogy...

Miért mondja mindenki, hogy gyorsan eszek? Ők mitől tudnak lassan enni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, mégis mitől ennék gyorsan. Fogom az ételt, berakom a számba, megrágom, lenyelem, fogom a következő falatot, és így tovább... Nem tudom mi lehet ebben olyan gyors. Ők mit csinálnak, hogy sokkal lassabbak nálam? Néha még szüneteket is tartok, hogy lassabbnak tűnjek..

2021. aug. 24. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ezt mondják :D

Én sem tudom miért, ők nem ehhez vannak szokva, vagy fogalmam sincs.

2021. aug. 24. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Többet rágnak, meg beszélnek közben.
2021. aug. 24. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Alaposabban megrágják az ételt, nem csak kettö-hármat rágnak rajta, és elöször lenyelik a péppé rágott kaját, utána vesznek új falatot az evöeszközre, nem pedig már száj elött tartott villával várják, hogy lecsússzon a már bekapott falat.

Hidd el, sokkal egészségesebb is lassabban enni, alaposan megrágva mindent, mint gyorsan magadba tömni, mintha félni kellene, valaki elkapja elöled, meg az asztaltársaknak si kellemesebb látvány.

2021. aug. 24. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Kapkodol...

Nekapkodj..

Élvezd az ízét!

Vagy azt akarod mondani rossz a kaja?!

2021. aug. 24. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Egyesek szünet nélkül tolják magukba a kaját, következő falat már készenlétben 2 mm-re a szájtól. Kettesek meg mint a lassított felvétel, egyszerre 3 grammot vesznek fel, aztán 1 percig csócsálják, közben még elmondanak 2 sztorit is.
2021. aug. 25. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!