Mindenki iszik evés után?
Figyelt kérdés
Én mindig iszok valamit az ételre, teát, üdítőt, vagy vizet. Ti is szoktatok inni evés után?2022. jan. 15. 15:24
2/7 anonim válasza:
Én vizet, esetleg teát (amibe nem teszek cukrot, ilyesmiket), de mindig iszom, megszomjazom az evés után.
3/7 anonim válasza:
Igen, sokszor még leves után is egy kis vizet.
4/7 anonim válasza:
Igen. :)
Húsleves után, a fő fogás előtt pl. egy kis pohár vizet. Kizárólag csapvizet. Amióta az eszem tudom, így megy.
A főfogás után, attól függ, mi az étel, hozzá illően sört, vagy bort.
(Persze amikor munkaidőben vagyok, akkor szintén víz, vagy üdítő. Reggeli után pedig tea/kakaó.)
5/7 anonim válasza:
Én ivás nélkül nem tudok enni, tehát evés közben is iszom. Leves közben is! A leves nem szomjoltó attól, hogy folyékony! Leginkább gyümölcsteát iszok cukorral, citrommal, ahogy kell. Igen, húsleves közben is. Nekem így jó.
6/7 anonim válasza:
Iszok evés közben is, meg utána is. Ebédnél 6-7 dl, reggelinél/vacsinál is fél lityi legalább.
Szódavíz, szörp, tea főleg, gyümilé ritkábban, szénsavas lónyál szinte soha.
7/7 anonim válasza:
Igen. Tegnap is pont meglepődtem hogy egy hatalmas tál levesre milyen szomjas vagyok, ki nem bírnám hogy ne igyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!