Szerinted normális az étrendem.?
23 éves vagyok. napi 8 órát dolgozok. ülő munka!
étrendem pl a péntekit le írom
8.00 reggeli; 1db szendvics:zsömle: vaj, 1 szelet csirkemell sonka, 3 karika paprika, 1db kefir kispoharas.
11.55 ebéd: 1 tanyér húsleves répa zöldség,benne, pici hus 2dl körüli.. màsodik fèle; 1 szelet rántott karaj, párolt rizs féltányérral, savanyú almapaprika..
15.00 dèlutàn 1 alma, 1 kis narancs.
17.45 vacsora: 1 szelet májkrémes kenyér, 4 karika uborka, 1 szem paradicsom....
folyadékot csak vizet iszom, napi 3 Liter. naponta kb 20 percet kerékpározok.(bicikli)
hétvégi étrendet is írok amikor itthon vagyok. pl a tegnapi étrendem!
tegnap reggeli 9.00: egy fej hagyma 2 tojás: tehát tojásrántotta. 1 szelet kenyér hozzá, 1 szelet szalámi, 2 karika paradicsom, 2 karika uborka..
ebéd 12.20: tojásleves 2dl kb. , 3 db fasírt, kis krumplipüré, 2 db kovászos ubi.
16.00 sajtos tallér 3db, 1db banán.
18.00 vacsora : 1szelet kenyér :melegszendvicskrém, sajt.
tegnap délután 3 órakor kb 40 percet bicikliztem.
Túl kevés fehérjét tartalmaz és a tápértéke emellett sem az igazi.
Kalóriára lehet, hogy jó (bár inkább kevés), de ennyi.
Ha NEKED jó és nincsenek tőle hiánybetegségeid akkor teljesen oké.
Ne másik emberhez mérd magad, mert mindannyian mást szeretünk más a testünk, a működésünk ezért a szükségleteink is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!