Ez az étrendem miatt van? Ha igen össze állítatok nekem egy normális napi étrendet? Többi lent
Figyelt kérdés
Na szóval 17 éves fiú vagyok és az egész kb 2-3 hónapja kezdődött egy eléggé durva székrekedéssel. Azon túl estem meg minden de azóta. Néha csak 2 naponta van székletem és az is kevés 🤯 ez lehet amiatt is hogy keveset eszem? Parázok hogy van valami bajom hogy csak 2 naponta van nagydolgom.. általában csak száraz kaját eszem:( heti 3-4 alkalommal meki a többi pedig szárazabb étel mert válogatós vagyok.. ez az egész cucc amiatt van amiért száraz ételt eszem?! Valaki össze tudna nekem állítani egy napi étrendet? Nagyon szépen köszönöm❤️2021. jan. 26. 14:06
1/3 anonim válasza:
1. sok folyadék.
2. tízórai és uzsonna legyen gyümölcs
3. ebéd minél több rostos köret, kevés hús
2/3 anonim válasza:
Ha te is tudod, hogy a száraz kaják miatt nem szrsz, akkor ne ide irkálj, hanem igyál sok vizet. Nem varázslat, hol itt a probléma?
3/3 anonim válasza:
" heti 3-4 alkalommal meki...mert válogatós vagyok"
Tehát válogatós vagy de heti 4-szer szemetet eszel.
Azután csodálkozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!