Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tömegelés elején hanyinger...

Tömegelés elején hanyinger normalis?

Figyelt kérdés

Hetfon kezdtem el több kalóriát bevinni a szervezetem e mint amennyi a kalória szükségletem(1800)csak sajnos nem igazán sikerül 1500 kcal nal többet ennem, tudom hogy "könnyű" ételekből bevinni, de nekem valahogy ez nem megy://

170cm és 50kg vagyok mindig is vékonyka voltam, sosem birtam hízni sajna. Nem igazán birok sokat enni, egyszerűen nem megy, tegnap zabkasat reggeliztem almával és banannal(50g zab+ 2,8%-os tej+kevés cukor és vanília aroma) tetejét meg szórtam meg kokusszal és fahéjjal meg egy kis chia maggal. És ettem éreztem h kezdek tele lenni, de nem hagytam abba az evést már csak nagyon kicsi kellett kb 1-2 falat hogy elfogyjon, de nem ment majdnem vissza jott:(((órán 2x mentem ki wc re mert majdnem kijott + meg mellé járt az agyam is hogy mi lesz ha kihanyom rosszul leszek stb) igazabol olyan típusú ember vagyok aki meglatom valami jó kaját, es neki esik, elkezdek úgy enni hogy nem pepesre rágom a kaját hanem csak kicsivel gyorsabban eszem mert ízlik, majd utána a gyors evestol nagyon hanyingerem lesz. (már nem egyszer volt ilyen, de akkor nem hánytam ki csak oklendeztem, akkor meg nem kezdtem el tomegelni)

Közben súlyzós edzést végzek.

Ma 1 szendvicset ettem ami kb 273 kcal, most sajtos-tejfölös tésztával küzdök (310g, meg hagytam a negyedét) gyorsan kezdtem el enni mert nagyon éhes votlam, de reggel is hanyingerem votl mert bennem van h megint rosszul leszek és hányok vagy valami, és most sem tudtam megenni. Sajna mivel nem birok annyi kalóriát bevinni mert nem birom magba tömni 300gram sajtos tésztát egyszerre(1 nagy tányér) így az edzésem sem lesz annyira hatásos sokkal később fog latszodni az eredmény... Kb 2500 kcalt kéne bevinnem egy nap...

Normalis ha hanyingerem van így az elejen és nem birok sokat enni?

2023. ápr. 19. 15:30
 1/4 A kérdező kommentje:
18 leszek nyáron
2023. ápr. 19. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Majd ha rendesen edzel, éhes leszel.

Nem kell tömni magadat, ez hülyeség.

2023. ápr. 19. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor igazából csak egyek normalisan és majd tágul a gyomrom?
2023. ápr. 19. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Az nem normális, hogy falsz, mintha valaki elenné előled.

Persze, hogy hányingered van, amikor meg sem rágod, csak tömöd magad.

2023. ápr. 20. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!