Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi 60gramm szőlőcukor...

Napi 60gramm szőlőcukor elosztva 3x 1,5 literes vìzben ( tehàt egèsz nap ìgy vinnèm be a ch-t ) jò megoldàs? Extra tisztàn tàplàlkozok, ès valahogy szeretnèk ch-t is bevinni, mert kezdem èrezni a ch hiàny mellèkhatàsait.

Figyelt kérdés

Azt olvastam ròla hogy hirtelen megdobja a vernyomast, majd lezuhan, de akkor is igy van ha szepen kortyonkent jut a szervezetem ch-hoz...szolocukorhoz?

Koszonom a segitsegetek!

2023. ápr. 6. 19:29
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, halas vagyok hogy segiteni szeretnetek!:)

Az edzomnek egyebkent mesterkèpzèse is van. Ès 15 eve szemelyi edzo. Azt mondta hogy ezzel lehet arra osztonozni a szervezetet hogy nyuljon a sajat tartalekahoz, ami nekem van boven: 110kg, 175cm, 23f

A sok feherje miert karositsa a veset?

2023. ápr. 6. 23:41
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem létezik edzői mesterképzés,csak testnevelőit lehetett anno felvenni diplomával...

Testépítés fitness diplomás képzés meg soha nem is létezett.. Úgyhogy itt sántít nála valami.. De ez mellékes, nem ez volt a kérdés..

Lehet személyi edző, de az írásod szerint, szerintem csak hobbi szinten nyilván valami nevenincs képesítéssel. Mert ekkora zagyvaságokat mondani/írni egy képzett edző nem fog.. Aki meg 15 éve az meg pláne nem,innen is látszik hogy súlyosan vissza vannak maradva tudásilag.

Ezzel a súllyal meg veszélyes lenne ilyen drasztikus "diétát" tartani..

A te célirányos makróid:

Fogyáshoz: 1911 kcal/nap

Fehérje: 96 g/nap (20%)

Zsír: 64 g/nap (30%)

Szénhidrát: 239 g/nap (50%)

Nyilván minimálisat tévedhetnek a kalkulátorok is,mert ugye nem látjuk a napi aktivitásodat sem,és anyagcsere függő. Én a szénhidrátot max 180-ra vinném le kezdetben. A legalsó pedig 160 lenne.

Nem tudom az "edződ" milyen kalkulátorral számolt,de még véletlenül sem az általad írt adatok jöttek ki.

Az edződ károsítja az egészséged,szakmailag pedig nem minősíteném valószínű csak pénzlehúzás..

"A sok feherje miert karositsa a veset?"

- A veséd nyilván nem fog leállni és mérhetően károsodni ha nem vagy vesebeteg,de túlzásba sem szabad vinni a dolgot. A sok fehérje is okozhatja az általad felsorolt tüneteket. (fáradtságot).

A másik meg az hogy a túlzott fehérje nem hasznosul.. Tehát a pénztárcádat is sorvasztod..

2023. ápr. 7. 01:22
 23/25 A kérdező kommentje:
Akkor is igy kell kineznie ha kozben heti 4x sulyzos edzest csinalok? Tehat fejlodni szeretnek
2023. ápr. 7. 14:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen,az étrend az alapja mindennek.

Az a kevés ch amit írtak neked attól nem igen tudnál súlyzós edzést csinálni rövidebb-hosszabb távon.

2023. ápr. 7. 20:22
 25/25 A kérdező kommentje:
Kitalaltam egy masik etrendet: 235 fehèrje, 116 ch, 46 zsir, 1844 kcal. Ìgy jò?
2023. ápr. 7. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!