Napi 60gramm szőlőcukor elosztva 3x 1,5 literes vìzben ( tehàt egèsz nap ìgy vinnèm be a ch-t ) jò megoldàs? Extra tisztàn tàplàlkozok, ès valahogy szeretnèk ch-t is bevinni, mert kezdem èrezni a ch hiàny mellèkhatàsait.
Azt olvastam ròla hogy hirtelen megdobja a vernyomast, majd lezuhan, de akkor is igy van ha szepen kortyonkent jut a szervezetem ch-hoz...szolocukorhoz?
Koszonom a segitsegetek!
Mik a makróid?
Napi beviteled?
Egyáltalán nem biztos hogy itt az étrenddel van gond. Ezer más dologtól lehetsz kimerült tompa.. Időjárás,sok edzés (nálam is ez van),vitamin hiány,Folydékhiány,hormonális gondok... Sorolhatnám.
70 gramm ch... Ne csodálkozz hogy tompa vagy és kimerült..
Mióta megy ez nálad?
Versenyre készülsz vagy mi a célod?
Lefogsz fogyni tőle igen.. De vissza is hízol,mert szépen belassul az anyagcseréd. Erősödni ennyitől nem fogsz az biztos. Már ugye most is láthatod jó hatását: Erőtlen vagy és tompa.. Egy idő után meg a szervezeted kikészül.
250 gramm fehérje meg minek is kell? Az rengeteg. Fele is bőven elég. Sőt.
Csak azt ne mond hogy a Személyi Edződ írta és mondta ezeket a csodákat..
De ő ìrta.
Azt mondta hogy fogyàs+izmosodàs kombóhoz ennyire sok kell, hogy amit fogyok azt ne izombòl menjen.
Tukorbe egyebkent latszik hogy formalodok, parom is mondja, viszont energiatlannak erzem magam..:(
Nos. Ha egy szuszra betolnád a 60 gramm cukrot, akkor nem a vérnyomásod, hanem a vércukorszinted emelkedne meg (majd zuhanna le) - elvileg. Neked szerintem nem történne ez, legalábbis nem az első napon, mert valószínűleg teljesen üresek a szénhidrátraktáraid, tehát ahogy az emésztésből felszívódik a cukor, már rögtön pakolná is elfelé a szervezet.
Ha ez el akarod kerülni, akkor a megoldás a lassú felszívódású szénhidrát. Megpróbálhatod ezt a cukrosvizes dolgot is, de szerintem sok értelme nincs. Amúgy ezek a vércukoringadozások jól mérhetők, 10-20 ezer körül tudsz teljesen jó vércukormérőt venni (plusz sok lapkát hozzá), azzal kitapasztalhatod, hogy mire hogy reagál a vércukorszinted. Szerintem ezzel az étrenddel nem nagyon fog 6 mmol/l fölé menni, és ha eszel egy kis cukrot, akkor is 7 alatt fog maradni, de biztosat nyilván csak a mérés alapján lehet mondani. (Nem vagyok orvos, de magamon - kíváncsiságból - kísérleteztem ilyesmivel.)
Nekem a csak lassú szénhidrát nem volt jó, zombi voltam, mint te is. Pedig 200 gramm körül ettem. De egy icicpici gyors elég volt. Mondjuk 2 g étcsoki minden étkezés után (igen, kettő gramm, az 12 db meggymag méretű csokicsepp, sütéshez szánt fajta).
Az étrendedről viszont mindenképp konzultálj szakemberrel, mert szerintem hosszú távon ennyi fehérjétől baja lehet a vesédnek.
Hát már bocsi hogy ezt írom,de eléggé képzetlen edződ lehet.. Bár nem is értem hogy kaphatott edzői képesítést (gondolom a régi szakképzésben,ha van neki egyáltalán, mert az nagyon durva lenne) ha ő maga sincs tisztában az alapokkal,és felelőtlenségével mások egészségét is kockáztatja. A legfelháborítóbb az egészben hogy Személyi edzőnek adja ki magát és edzéseket tart.
Fogyás és izmosodás egyszerre nem létezik,kezdetben lehetséges de az elenyésztő. Az izmosodáshoz kalóriaplusz kell. Erősödéshez úgyszint. Ez is azt erősíti meg hogy az edződ egy kókler.
Nem írtad azt sem hány centi vagy és hány kiló.. Milyen nemű..
A rendkívül kevés szénhidráttól vagy erőtlen. Amíg ezen nem változtatsz az is maradsz,és a szervezeted nagyon ki fog készülni. Már most jelzi hogy nem stimmel valami..
Ezt a kókler tudatlan edzőt meg hagyd ott. Mielőtt valami komolyabb bajod nem lesz.
(Igazából nem tudom hogy került ez kérdés át a táplálkozás rovatba,de a testépítés rovatban, tuti kapott volna az "edződ" hideget-meleget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!