Hogyan tartsam meg az izomtömegem, ha kimegyek külföldre dolgozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nyáron megyek külföldre dolgozni hosszabb időre, és 1-2 éve foglalkozom a testépítéssel. Nagyon jó fizikumot hoztam össze, grammra pontosan eszek, semmi csalókaja. És mivel kint nem igazán tudom majd megoldani a kajáim mérését, szeretnék kérni tanácsokat hogy hogyan tudnám megtartani a rajtam lévő izomtömeget. A fehérjét magasan szeretném tartani, az edzések meglennének ugyanúgy. De kicsit tartok attól, hogy számolás és méregetés nélkül gondok lesznek.2023. márc. 30. 09:37
1/8 anonim válasza:
Ha nem tudod mérni, ezáltal nyomonkövetni a kalóriabevitelt és a fehérjefogyasztást, akkor nyilván a szerencsére van bízva az izomtömeged megtartása. Nyilván megpróbálhatsz a tapasztalataidra és az intuícióidra hagyatkozni, de versenysportolók sem képesek nagy pontossággal megsaccolni a tápanyagbevitelüket, szóval neked kétlem, hogy menne. Fogyassz fehérjében gazdag ételeket, mellette továbra is a progresszív túlterhelés elve legyen fókuszban az edzésterved tekintetében, aztán lesz, ami lesz.
2/8 Z003 válasza:
Bár szerintem ilyen mértékű számolás felesleges ha csak szinten tartani szeretnél. Megtudod azt csinálni hogy eszel amit sikerül kiszámolod hogy abban mi volt, és ahhoz a számhoz igazítod az edzésedet.
3/8 anonim válasza:
Miert ne tudnád merni? Külföldön is van mérleg, sőt, testépítők is....
4/8 anonim válasza:
Nem értem az egész problémát!
Veszel egy mérleget, attól kezdve tudod mérni, mennyit eszel, illetve "külfölödn" is (akárhol is van az a külföld) is vannak edzötermek, szóval semmi akadálya az állapotod fenntartásának.
5/8 A kérdező kommentje:
1-2#: Köszönöm szépen, hát remélem azért sikerül okoskodnom valamit. Hasznos volt a válaszod!:)
3#: Ezt eddig is tudtam, de nem igazán lesz annyi időm ott kint, hogy egésznap méregessek. És tudom hogy testépítők is vannak, szerintem érthetően írtam azt le hogy kint is folytatom az edzéseimet.
2023. márc. 30. 09:58
6/8 anonim válasza:
Hát ha edzeni lesz időd, akkor mérlegelni is
7/8 anonim válasza:
A méregetés naponta max. 5 perc! Ha ennyi idöd nincs, akkor nem fogsz eljutni edzeni sem.
8/8 anonim válasza:
Este, miután hazamentél gyors összeállítod a következő napi kajádat méregetve (ez, amikor alacsony súly miatt híznom kellett, kb 10 percet vett igénybe).
Ha ennyire nincs időd, hagyd a fenébe, mert edzeni sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!