Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire eszek eleget, egészsé...

Mennyire eszek eleget, egészségeset?

Figyelt kérdés
Általában a suliba egy almát és egy zsömlét viszek ami répás és retkes, ebédre sokszor nem eszek semmi így minimum heti 2-szer nem eszek ebédet , mert nem szeretem az itthoni kaját ezért kidobom vagy elásom, hasonló.... Délután ezért mindig éhes vagyok általában nasizok mondjuk egy joghurt vagy egy kinderbueno, csipsz ilyenkre gondoljatok és este tojás általában vagy meleg szenvics de van amikor palacsintat csinalok és azt eszem nutellával... Nagyon nagy buntudatom van amikor kidobom a kaját de egyszerűen rossz a kaja, hiába beszélek anyámmal nem nagyon érdekli hogy rossz, azt nem mondtam el higy rendszeresn csak eltettetem hogy megeszem, ma is kettő kistányérni müzlit ettem, meg kettő puffasztot rizsát és 2 mini browniet :(( az ebéd krumpi főzelék volt de iszonyat darabos és egybe állt hogy nem ettem meg pedig szeretem amit Mama csinál, nem tudom anyám honnan hozza ezeket a kajákat de iszonyat rossz, félek ,hogy valami baj lesz ebből, hogy nem eszek rendesen probálok gyümölcsöt enni ,hogy legyen bennem rlég vitamin vagy este a főtt tojás de kétségbe vagyok esve, valami tanács ,hogy mit egyek?
2023. márc. 17. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
A menzára iratkozz be év végéig, ott muszáj egészséges kosztot főzniük. Ha elégedetlen vagy vele, akkor jövőre viszont becsüld meg, amit otthon főznek és úgy edd, mintha a legmenőbb sztárséf különleges specialitása volna.
2023. márc. 17. 19:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2023. márc. 18. 09:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!