Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Most emiatt alkoholista vagyok?

Most emiatt alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés
Minden reggel teszek a kávémba egy kevés rumot, viszont azonkívül egyáltalán nem iszok egy kortyot se. Sőt még az alkohol szagát se bírom. Viszont a barátom szerint ez nem egészséges és kialakulhat nálam az alkoholizmus.

2023. márc. 12. 20:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Amúgy felesleges cukrot tenni bele, mert instant kávét iszok, fahéjat szoktam még beletenni, meg tejport. Na de mindegy akkor ezek szerint nem vagyok alkoholista😅
2023. márc. 12. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Azt nem lehet erteni, hogy ez rohadt furcsa. Azert atlag ember nem rak piat a kavejaba reggel, foleg, hogy erre indok sincs.

Fura, hogy te ezt nem erzed, de persze lelked rajta. A baratodnak legalabb meg nem ment el az esze.

2023. márc. 12. 21:45
 13/16 Phoney ***** válasza:

Egy mokkáskanál Baileys még annál is lényegesen kevesebb alkohol, mint amennyi egy doboz alkoholmentes sörben legális. Mivel ennek a mennyiségnek gyakorlatilag nincs hatása az idegrendszerre (és még szondán is méréshatár alatt fújnál vele), az általa okozott "alkoholizmus" nem értelmezhető.

Ennél az is nagyobb eséllyel lesz alkoholista, aki havonta megiszik egy sört, mert ő legalább érzi a hatását...

2023. márc. 14. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Mokkáskanálnyi az semmi, tényleg még se érzed. (Egy konyakos meggyben, vagy még a kefírben is van ennyi...) De ha azt mondtad volna, hogy egy kupica rövid belemegy, az már okozhat függőséget.
2023. márc. 15. 08:00
 15/16 anonim ***** válasza:
A rum aromában is van alkohol. Ilyen szempontból mindegy melyiket rakod bele
2023. márc. 15. 08:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Aki a minden napját kávéval kezdi az már italfüggő.
2023. máj. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!