Alkoholista vagyok emiatt?
Figyelt kérdés
Most nyáron hogy sokat unatkozok itthon, és csak amikor itthon vagyok megiszok napi 1-2 doboz sört, hogy ne fájjon annyira hogy megöl az unalom. Meg nagyon utálok itt élni, utálom a környezetet ami körülvesz. De amint elmegyek innen máshova vagy van valami dolgom valahol máshol, nincs szükségem az alkoholra. Ez csak itthon van hogy úgy érzem kell ahhoz hogy kibírjam a napot, mert nagyon rosszul érzem ebben a közegben, itthon magam.
Emiatt alkoholista vagyok?
2017. júl. 8. 10:06
2/4 anonim válasza:
Akkor lennél alkoholista, ha már kényszeresen akarnád állandóan a piát. Ha csak úgy tudnád elkezdeni a napot, hogy ittál.
Ha megiszol egy nap 3-4 doboz sört, akkor sem vagy alkoholista. Persze, azért ne minden nap....
3/4 Phoney válasza:
Valószínűleg nem, de azért nem ilyen egyértelmű – akkor derül ki igazán, amikor tartósan nem lesz okod inni, hogy nem „akad-e a kezedbe” továbbra is 1-2 doboz sör. De ha mégis van ilyen porblémád, ezen a ponton még elég könnyű abbahagyni.
4/4 anonim válasza:
háááát nem is a mennyiség miatt....de ez a baj,hogy unatkozol,nem foglalod le magad és iszol...mind1 ,hogy 1sör 4sör 5sör. ha bemész a boltba,mert pl megittad az utolsó söröd előző nap,az már eléggé automatizált... rakd vissza,csak akkor igyál bármennyit is ha alkalom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!