Káros lesz a szervezetemre ha 3gramm/ tskg fehérjét viszek be?
Figyelt kérdés
Szerintetek káros a szervezetre ha 3 gramm/ testsúly kiló gramm fehérjét viszek be a szervezetembe? A felesleges fehérjét elraktározza a szervezet vagy kiüríti?2023. márc. 11. 21:25
1/8 anonim válasza:
Igen, káros. Fele ennyi is teljesen jó, ha nem koxolsz, amit szintén nagyon remélek.
A fehérjét nem raktározza a szervezet, fölösleges többet enni a kelleténél, sőt bizonyos mennyiség fölött már káros is.
2/8 anonim válasza:
Egyszer nézegettem valami tanulmányról készített összesítőt és asszem abban volt, hogy 3g kb az a szint, ami egészséges vesére még nem káros. Belinkelni persze nem tudom, de szerintem kár kockáztatni. Értelmetlen ennyit enni.
3/8 anonim válasza:
Minek ennyi? 2 g/tskg is csak az élsportolóknak ajánlott.
4/8 A kérdező kommentje:
Fura. A Scitec is 3 gramm/tskg-al számol ebben a cikkben:
2023. márc. 12. 09:00
5/8 anonim válasza:
Olvasom ezt a scitec cikket, és komolyam mondom, olyan érzésem van, mintha valami 20-25 évvel ezelőtti irományt olvasnék.
3 g fehérje / tskg
2,5-3 óránkénti evés
a pékáru tiltólistán (ez nagy demagógia volt régen)
Bcaa+glutamin🤦♀️🤦♀️
"testsúlykontroll formulák"😆 ilyenekben hisz még valaki egyáltalán 2023-ban?
Szóval viccnek jó ez a cikk.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen. Én is emiatt mondom,mert ahány cikket olvasok szinte mindenhol mást mondanak. Aztán ha valaki nem néz utána több helyen akkor ezek szerint az infók szerint fog étkezni hónapokig
2023. márc. 12. 09:28
7/8 anonim válasza:
Hát szerintem az ökölszabály már régen is az volt, hogy 1g/testsúlyLBS az TÖBB mint elég fehérjét ad testépítéséhez. Az 2.2g/testúlykg
8/8 anonim válasza:
És a Scitec mit gyárt? Tápkiegeket. Mikor kell tápkieg? Ha a sima kaja nem elég. Mikor nem lesz elég? Ha azt hiszed, hogy 3x kell fehérjéből > tehát megveszed a fehérjeporjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!