Kalória számlálással, egészséges táplálkozással, és napi egy óra séta-fél óra tornázással letudok adni kilókat tavasz végéig?
156 cm vagyok, 97 kg. Alapjába véve a 60-70 kg is megfelelő lenne mint ideális súly, de elöszőr mint cél a 87 kg-t tűztem ki. Iskolába járok, suli után járok el sétálni és néha kocogni is, e mellett késő délután-este fele kisebb nyújtó és torna gyakorlatokat csinálok kb fél óráig(és ha már jobban mennek, beleviszek több gyakorlatot is)
Le van töltve nekem a kalóriabázis app, ahol azt állítottam be hogy napi 1200 kalóriát vihetek be maximum. Ilyen feltételek mellett lehetséges május végéig leadnom 10 kilót?
Kérek szépen mindenkit, hogy ne tegyenek megjegyzést arra hogy vajon hogyan juthattam el idáig. Azon van a hangsúly, hogy végre elköteleztem magam a változás érdekében, és nem csak pár hétre, hanem egy egész életre szeretném ezt tartani.
Szia! Hogy állsz azóta, sikerült elérni a célodat?
Én ma kezdtem, 110 kg vagyok 165 centihez. :(
Olvasnék egy kis motivációt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!