Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexia után. Most hogyan...

Anorexia után. Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Lenne egy pár kérdésem. De el is kezdem.

173 cm/52.5 kilóról(szóval egy alapból nagyon vékony testalkatrol) elkezdtem koplalni, 46 kilóig mentem le, pár napig voltam 45.6 kiló de utána 46 körül mozogtam. Amióta eszegetek rendesen 49-50 vagyok.

1. Először is az lenne a kérdésem hogy amit lefogytam 6 és fél kilót, az mennyi izom lehetett és mennyi zsír? Ugye nem veszítettem túl sok izmot?:/

A másik kérdésem, ha elkezdek minden nap mozogni, és mellette rendesen eszek, elég kalóriát, de nem tömöm magam, akkor tudok egy idő után kicsit visszaszedni izomba?

Csak nem veszithettem olyan sok izmot, mert végig tudok csinálni edzéseket, egy hete edzem és rendes izomlázam van. Szóval ha nem lenne elég izmom akkor gondolom nem lenne izomlázam:D

2023. febr. 27. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom alapján, azután hogy eléred (vagy közel kerülsz, ahhoz a súlyoz amiről indultál) nálad ez az 52 kiló, utána néhány 2-3 hónap. Azt gondolom, hogy ha most tartani fogod az 50 feletti súlyt május körül visszatérhet a menstruációd. Nekem valahogy így volt.

Fontos kérdés viszont, hogy most hány kalóriát viszel be naponta?

2023. febr. 28. 12:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Naponta 2000 kalória körül eszek mostmár. Ez elég? Vagy mehet több is ha sportolok?

2023. febr. 28. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Mivel az alapján, amit írtál sokat sportolsz, mehet nyugodtam 2200 is.
2023. febr. 28. 14:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi szépen!

Remélem hamarosan visszajön a menzeszem, sajnos volt olyan hogy 4 napon keresztül nem ettem egyetlen falatot sem, borzasztó volt...

2023. febr. 28. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen!

És igen, tudom milyen és tudom azt is hogy borzasztó. De rendben leszel, és ilyet többet semmiképp ne csinálj, hogy napokig nem eszel!!!

Tartsd ezt a súly (legalább!!!)és biztosan vissza fog jönni a menzeszed. Nekem összesen 13 hónapig nem volt, de mikor elérhetem azt a súlyt amiről indultam -2kg, 3 hónap után megjött.

Ha szeretnél írj nyugodtan, kérdezz nyugodtan!

Kitartást!

2023. febr. 28. 14:23
 16/17 anonim ***** válasza:

172cm vagyok 50,51,52 kg. én 49 kg-nál erősen szédülök. dúrva h 46kg vagy.

amúgy vannak aplikációk amikkel ki tudod számolni a korod,méreted és súlyod alapján h hova tartozol súlyrendileg.

amúgy te a kóros soványban vagy.

kóros sovány,alsó sovány, közép sovány, felső sovány, alsó középsúly, normál, súlyfelesleges, elhízott és túlsúlyos kategóriák vannak.

én alsó sovány vagyok.

172-175cm -hez:

46-49 kg kóros sovány.

50-54 kg alsó sovány.

55-58 kg közép sovány.

59-63 kg felső sovány.

64-68 kg alsó középsúly.

69-73 kg normál.

tehát bőven hízhatsz, ha mellette edzel. az értékek kicsit csúsznak azoknál akik nem edzenek és nem sportolnak semmit sem.

plussz vitamint szedj.

2023. márc. 9. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:

kóros sovány állapot akkor is fenn marad ha csak pár hónap vagy fél éve tartod az alsó sovány szintű kilódat. tehát egy vagy egy és fél évig tartanod kell az 50-53 körüli kilódat.

nekem nem fejlődött ki egy izom a hátamon. hiába van izomláz stb. az már nem fog fejlődni sohase. 4 évig keményen úsztam és gyógytornásztam. azóta is csinálom plussz jóga.

vannak akiknek a kéz csontja vagy a comb csontja nem fejlődött ki. hugomat is műtötték és vassal pótolták.

nem játék ilyen fiatalon fogyózni!!!

bőven fejlődik a szervezeted.

31 éves ismerősömnek még mindig fejlődik a szeme, nem állt be egy dioptriára és szerencséjére javulgat.

tehát inkább legyél 14-19 évesig duci vagy akár kövér. 20-25 évesen áll be rendesen a szervezet, hormon stb. ilyenkor érdemes csak fogyózni.

amíg fiatal vagy INGYENES egy csomó sport. kedvetőbbek a sport bérletek.

gyógytorna és mellé gyógyúszás ingyenes. kérdezd az iskoládat h hol lehet jelentkezni.

felnőttként az úszás 2000ft egy alkalom. jóga piszok drága vagy 15 000ft. sportbérlet 1 hónap 15 000 ft felnőttként, kiskorúként 800ft.

vívásra járok, nekem egy hónap 3000ft. felnőttként 25 000ft.

használd ki te is amíg fiatal vagy!

2023. márc. 9. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!