Mit tegyek, ha szorongok és utálok étteremben enni, szinte nem is bírok?
Nem azért, mert zavar, ha enni látnak. Az nem érdekel. Egyszerűen szorongó típus vagyok, itthon is és csak akkor tudok enni, ha nézek valami filmet és nem figyelek az evésre. De az étteremben ez nem megy. Ráadásul ott mindenki bszogat, hogy miért csak túrom a kaját. Ilyenkor hazahozatom és itthon megeszem. Sajnos, ma is kell mennem, párom mamája szülinapja alkalmából és már most ezen görcsölök. Ilyenkor attól félek, hogy evés közben hirtelen el megy az étvágyam, ki kell köpnöm valamit, mert eléggé válogatós is vagyok. Nem az van, hogy nem akarok enni, hanem nem bírok. Összeszorul a torkom, nincs nyálam és undorodok az ételtől ilyen szituációkban.
Tudom, pszichológus, de a MAI napra kéne megoldás. 🥺
Oké, akkor miért van az, hogy tv-t nézve nagycsaláddal is tudok enni, asztalhoz ültetve meg egymagam sem? :D Nincs szorongáson egyébként. Anorexiás sem vagyok. A főfogást hazahoztam és épp most eszem. :)
De nem volt gáz, megértőek voltak. Azt mondtam, hogy most nem kívánom a husit. Ennyi. Levest ettem.
Nálam is ez van, egyszerűen skippelem a dolgot.
Plusz cölis vagyok, így általában ha lenne is kedvem épp (mondjuk évi néhányszor étteremben enni), nem teszem a szennyeződés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!