Miért vagyok egy disznó?
Rengetegetet zabálok. Egészséges ételekbōl eszem, szóval nem vagyok kövér, de nem értem, hogy miért elégít ki ennyire a teli has.
Pl. nem elég egy paprika hanem 3 kell. Rengeteg magvakat is.
De igazából azért vagyok disznó, mert amúgy mindent megeszek. Szóval ha épp chipsel kínálnak azt is. Csak ugye én nem veszem meg.
Mindig várom a kajálást, nekem az egy öröm. Szerintetek ez miért van és hogyan álljak le?
Jelenleg semmi felesleg nincs rajtam..
Valamit kompenzálsz.
Milyen életed van? Boldog vagy?
Pontosan miket eszel és mennyit? Az hogy egészséges ételeket eszel nem jelenti azt, hogy nem hízhatsz el ha sokat eszel, mivel a hízás csak is a bevitt kalória mennyiségtől függ.
Ha tényleg sokat eszel és emellett nem hízol plusz még éhes is vagy akkor vagy nem étkezel megfelelően ( ezt értsd úgy, hogy hiába eszel sokat nincs meg a napi kalória igényed kielégítve) vagy betegség is állhat mögötte, pl: pajzsmirigy probléma, valamilyen felszívódási zavar, hormon zavar stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!