Inkább az elmúlt 2 nap táplálkozása miatt vagy a pecsenye miatt van hányingerem?
Szombaton disznót vágtunk.
Ilyenkor szinte csak húst eszünk hússal, tegnap illetve ma majdnem egész nap pecsenyén, szalonnán és tepertőn éltünk.
Ma lett vége a húst hússal időszaknak, holnaptól már más kaja is kerül az asztalra.
Viszont egy fél órája hullámokban tör rám a hányinger és akkor a legerősebb amikor a szalonnára, tepertőre vagy pecsenyére gondolok.
Szombat este egyébként a pecsenyét elfelejtettem betenni a hűtőbe, viszont én azt ettől függetlenül ma jó szájízzel nyomtam magamba.
Szerintetek inkább az elmúlt két nap váltja ki a hányingert vagy a pecsenyével ártottam a bélrendszeremnek amit nem lett volna szabad megenni azok után, hogy éjszakára nem lett betéve a hűtőbe?
Ennek az olvasastol emelygek. Nincs epekovem, de az epenk sem tud barmit megemeszteni. Ha nincs 25 fok a pecsenye korul, onmagaban es siman.
Probalj szensavasat inni, az bofogtet, es segit emeszteni. Maskor ne egyed igy, savanyusag meg valami mas is, es ne tul sok hus.
Nem hánytam végül, miután lefeküdtem elmúlt a hányinger.
Viszont most megint enyhe hányingerrel ébredtem, de már büfögtem egyet.
Nem az első ilyen disznóvágás ez egyébként és eddig nem volt gond belőle. Mondjuk igaz olyat sem csináltam, hogy pörc szalonnát ettem volna kenyér nélkül. Ráadásul annak a zsíros részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!