Miért olvasom mindenhol,hogy káros a maltodextrin fogyasztása, ha más meg egész életében cukros dolgokat eszik/iszik és mégsincs kutya baja?
Edzés után 40 grammot fogyasztok kb. 1 hete, de egyre több helyen olvasom, hogy cukorbetegséget meg egyebeket okoz. Felmerült hát bennem az a kérdés, hogy akkor, akik naponta megesznek 3 csokit, megisznak 1 liter kólát, és ezek mellé még mindenféle lisztes, cukros ételt fogyasztanak, azoknak miért nincs semmi bajuk?
Én emellett a maltodextrin bevitel mellett egyébként többnyire lassan felszivódó szénhidrátokat eszem, édességet szinte egyáltalán nem, és sportolok is. Kb. 2 hónapig tervezem ezt a napi adagot fogyasztani a malto-ból, csakis edzés után. Okozhat ez gondot ennyi idő alatt?
Egyáltalán miért forgalmazzák akkor, ha annyira nem tesz jót?
Ez hulyeseg. Sokkal karosabb aki egesz nap cukrosakat colat meg mekit zabal
De azok emberek sokasaga tenyleg cukorbeteg, vagy az lesz idovel.
A szőlőcukor olcsóbb, a hatás meg kb. ugyanaz.
Edzés után nem bajos, ennyi belefér, amúgy kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!