Maltodextrin káros, cukorbetegséghez vezethet a rendszeres fogyasztása?
Arra gondoltam, hogy kiegészíteném az étkezésemet maltodextrinnel(nem edzés utáni töltés, nem hiszek benne).
Olvastam róla, hogy a magas glikémiás indexe ellenére nem olyan gyors a felszívódása, mint a szőlőcukornak, és nem piszkálja meg annyira a vércukorszintet.
Napi fogyasztása problémás lenne?(két adagban 50-50g)
Mit javasoltok helyette, ha ezt nem ajánljátok?
Esetleg a Full Force-os lassú felszívódású ch-t?(csak nem tudom, hogy milyen íze van, mert van itthon ízesített zablisztem, de az ihatatlan.
röviden igen.
ha nem is egyből diabéteszhez,de inzulin rezisztencia kialakulhat rövid idő alatt.
az egészséges táplálkozás semmilyen módon nem egyeztethető össze a cukor ivással,sőt a cukor fogyasztását érdemes nullára csökkenteni.
szóval logikusabb és egészségesebb zsírból fedezni a fennmaradó kalória igényt ha macska gyomrú vagy és nem tudsz annyit enni szilárdból mint amennyit kellene.
Ha nem edzes utani toltes, akkor minek akarsz tomeny cukrot inni?
Myprotein zabliszt nalam bevalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!