Biotech Iso Whey Zero fehérjét megéri ilyen drágán megvenni? Jobb, mint a többi fehérje vagy csak a márkát kell megfizetni?
Már egy ideje ezt iszom, mert ízben úgy gondolom a legjobb! Ám, sajnos az utóbbi három évben iszonyatosan megdrágult és elgondolkodtam rajta, megéri e megvenni ennyire magas áron. Természetesen, a minőség, hatékonyság a legfontosabb számomra, nem az íz!
Rengeteg táplálékkiegészítőket forgalmazó cégnél lehet kapni fehérjéket jóval olcsóbb áron és nem látok nagy különbséget az összetételek között. Annyi, hogy az Iso Whey Zero koncentrátum.
Egyébként, nem vagyok kezdő! Az étrendem rendben van és az edzésem is.
Az is érdekelne, kinek melyik fehérje vált be.
Az a baj, hogy az élelmiszerek is ugyanígy drágulnak, mint a fehérjeporok! 1019 Ft fél kiló túró... Az ársapkás csirkemellből én soha nem találok sehol... Csak a műanyagdobozos csirkemellet teszik ki, aminek kilója 2199 Ft!
Tegnap az sem volt, így a hentespultból voltam kénytelen megvenni 2499 Ft - os árért...
Úgyhogy, kell a fehérjepor! Meg én szeretem is a fehérjeport edzés után!
Csak elgondolkodtató, hogy a Biotech miért adja ugyanazt ilyen drágán, amit más cég 5 - 6 ezer forinttal olcsóbban ad.
Az Iso Whey Zero feherje izolatum. Gyorsabb a felszivodasa mint a koncentratumnak. Hacsak nincs valami etel intoleranciad, nyugodtan veheted a 100% Pure Wheyt. Az feherje koncentratum. (De gondolom nem profi sportolo vagy olimpikon vagy, igy neked boven megfelel.)
Annak is jo ize van es olcsobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!