Mi a véleményetek a proteinoutlet oldalról? Rendeltetek már innen fehérjét?
2023. jan. 27. 10:30
1/1 anonim válasza:
én rendeltem sokszor,nem tudok mit írni igazából annyit hogy tényleg elég olcsó van egy két furcsa izű terméke pl a glutaminja nem olyan izu mint amit en elotte 10évig megszoktam de alapvetően semmit nem lehet ezekről mondani a fehérjéknek nekem tök mindegy milyen íze van nem vagyok nyafogós finnyás,amúgy is az étrendem fedezi a napi kalóriaszükségletem csak vésztartalék helyzetekre viszek fehérjét mikor reggel hajnalban sietnem kell vagy valami miatt hosszabb ideig nem tudok ételhez jutni(pl utazás )de manapság már inkább oda is csirkét viszek!🤣
gyanúsan olcsó meg nekem az is furcsa hogy egy cégnek magyarazkodnia kelk hogy miért ilyen olcsó(van ilyen rovatuk)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!