Ayran egészséges?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 15:46
2/5 anonim válasza:
Sós, kicsit higított kefír. Nagyon szeretem, frissít, könnyű, jó az emésztésnek, finom, mi kell még? De én itthon elkészítem, kb fele mennyiségű vízzel higítom, sózom, keverem, kész.
3/5 anonim válasza:
Egészségesnek mondható, ha alapból nem étkezel túl sósan, akkor a benne lévő sómennyiség pont megfelelő. Én joghurttal készítem, ugyanúgy hígítva :)
4/5 anonim válasza:
Mi az, hogy egészséges, kedves kérdező? Mit jelent ez a fogalom? Mit ír a Nők Lapja?
5/5 anonim válasza:
Igem, mert tele van probiotikummal, jót tesz az emésztésnek, bélflórának. Én imádom az ízét. Száraz porított mentával is ízesíthető, úgy is finom. Arab országokban is lehet kapni kimérve, shanninának hivjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!