Az miért baj,ha csak diétával akarok vékony lenni,sport
nélkül?
Figyelt kérdés
Évekig kínoztam magam cardioval és súlyzós edzéssel. Már elegem van belőle, egyszerűen csak vékony akarok lenni. Nem érdekel,ha nincs pitbull seggem és feszülő izmaim. De mindenki azt mondha,hogy fujj akkor plöttyedt meg lapos leszek. Amúgy aktív életet élek kirándulás,biciklizés,több km séta mindig van. Tudom,attól nem lesznek szép izmaim meg minden. De nekem tetszik,ha simán csak lapos a hasam és vékonyak a lábaim. Ez tényleg akkora gond?
2023. jan. 24. 12:05
1/8 anonim válasza:
Nem, nem gond. Amúgy is, majd meglátod, hogy fogsz kinézni a végén, és akkor még mindig dönthetsz úgy, hogy sportolsz. Teljesen sport nélkül viszont egészségtelen lenne, tehát a séta, kirándulás, biciklizés tényleg legyen rendszeres.
2023. jan. 24. 12:06
2/8 anonim válasza:
Ki mondta, hogy gond? Ki mondta, hogy baj? Ha te csak simán vékony akarsz lenni, akkor továbbra is élj aktív élelet, kirándulj, biciklizz, mellette egyél kalóriaigényednek megfelelően, és kész.
2023. jan. 24. 12:07
3/8 A kérdező kommentje:
Instán követek ilyen embereket. Akik nyomatják,hogy mennyire fontos heti 5 edzes es hogy mennyire szeretik. Mivel vagy 10 évig ebben éltem,tudom,hogy ez hazugság...ez is csak egy függőség, már egy idő után azért nem tudod abbahagyni,hogy félsz,hogy oda a tökéletességed..
Élőben is mondta néhány sportoló ismerősöm,hogy csak diéta az nem jó,nem szép, nem leszek formás tőle...de nem érdekel. Nő vagyok, ha simán csak vékony vagyok,szerintem annak rendben kéne lennie...
2023. jan. 24. 12:13
4/8 anonim válasza:
Ne instagramos fitnesz influenszerek reklámdumái alapján akard meghatározni a saját referenciáidat, és akkor egyáltalán nem lesz gond, ha te "csak" vékony akarsz lenni.
2023. jan. 24. 12:28
5/8 anonim válasza:
Persze hogy rendben van. Az emberek csak töredéke aki testedzéssel(már hogy erősítés, testépítés, de lehet hogy sokat mondtam) foglalkozik, mondjuk 5°%, férfiaknál lehet kicsit gyakoribb.
2023. jan. 24. 12:39
6/8 anonim válasza:
Mielőtt bármi idétlen "diétába" kezdenél.
Csak próbáld ki, hogy 6-8 órán belül legyen minden étkezésed, utána szünet a következő napig.
Működik! Én miota elkezdtem dolgozni hízok, edzhettem akármennyit, 15 év alatt feljött 20 kiló háj. Most egy év alatt 10 már lement. Gyakorlatolag bármit ehetsz amit eddig, és nem kell éhezni meg salátákkal önámítani, de figyelj a változatos étrendre azért.
2023. jan. 24. 20:45
7/8 A kérdező kommentje:
Ugyanezt csinálom,időszakos böjtöt:) Most kipróbálok mellé egy olyat,hogy csak zöldséget és halat eszek főleg..már ha kibírom.
2023. jan. 24. 21:45
8/8 anonim válasza:
70% a kaja, profiknál 100%, de edzenek is mellette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!