Egéségesen táplálkozom de nagyon vékony vagyok hogy tudnák úgy hízni hogy nem eszek egéségtelen ételt ?
167cm vagyok de csak 43kg jót ki átlagosan. Szóval alltalába reggelim müzli boci tejjel, ebéd az főzelék vagy saláta egy kis zöldség kevéssel, vacsora pedig általába szendvicset eszem vagy tejbegrízt. Húst elég ritkán eszem egy héten kb 1szer az is csak csirkemell vagy comb nem szeretem a disznót. Sportolni nem sportolók haztartás beli vagyok
24/N
Hát valakinek nehéz híznia. Tok mindegy mit és mennyit eszik, nem látszik meg rajta.
Amit tudsz tenni, hogy az esetek többségében legyél kalóriatöbbletben.
Mivel nem eszel eleget - messze nem! - így ne várj csodát.
Naponta 3 nagyobb étkezés, kettő snack, és még lefekvés előtt is egyél valamit.
Minimum 2500-3000+ kalória, és vizsgáltasd ki magad laktózra, tejfehérjére meg gluténra.
"reggelim müzli boci tejjel, ebéd az főzelék vagy saláta egy kis zöldség kevéssel, vacsora pedig általába szendvicset eszem vagy tejbegrízt"
Ja hogy ezt jelenti az egészséges táplálkozás? Nem olvasok Femina.hu-t, úgyhogy nem tudtam, hogy ezt jelenti. Ez miért egészséges?
"hogy tudnák úgy hízni hogy nem eszek egéségtelen ételt"
Tehát szerinted úgy működik a dietetika, hogy az egészséges étel nem hízlal, az egészséges étel pedig igen? Bárcsak ilyen könnyű lett volna az egyetem. Van egy lista arról, hogy mik az egészséges ételek, és van egy lista arról, hogy mik az egészségtelenek? A müzli boci tejjel, és a tejbegríz egészséges, de a szűzpecsenye és a fehér kenyér nem, vagy mi az elképzelés? Hízni nem konkrét ételektől lehet, ahogy fogyni nem. A hízás/fogyás szisztémás folyamatát a kalóriabevitel, azaz az elfogyasztott és elégetett energiamennyiség határozza meg. Ha tartós kalóriatöbbletben vagy, akkor hiába eszel salátát zöldséggel, hízni fogsz, ha pedig tartós kalóriadeficitben vagy, akkor hiába eszel hamburgert pizzával, fogyni fogsz. A kalóriaszámolásról mennyit tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!