Evés utáni hasfájás?
Nemrég elhatároztam, hogy vékony alkatom miatt szeretnék jobban odafigyelni arra, hogy kicsivel többet egyek, viszont azóta gyakran evés után fáj a hasam. Néha olyan mintha levegővel lenne tele, néha folyamat járok miatta mosdóba míg el nem múlik. Nem tudom mit tehetnék, hogy megszűnjön. A sok évnyi rossz viszonyom az evéssel kezd végre eltűnni, de mégis aggódom amiért gyakran van valami baj a hasammal.
Mit tudnék tenni?:(
Túl sokat próbálsz enni és még olyankor is eszel amikor már nem esik jól? Emiatt is lehet.
Ráadásul az rádob még egy lapáttal, hogy ha összevissza eszel mindenfélét. A hízókúra nem egyenlő azzal, hogy mindenféle ételt ami van otthon fel kell zabálni.
Lehet kicsit előítéletesnek tűnik a válaszom de az emberek nagyrésze ha hízókúráról van szó akkor csak arra gondolnak, hogy sokat kell enni és ez elég.
Nem sokkal több adagról van szó mint amennyit szoktam enni, csak egy kevés, és mindig ugyan abból az ételből eszek többet, általában ebédnél van ez. Talán kicsit össze van szűkülve a gyomrom és már ez is sok neki. Megpróbálok odafigyelni rá, hogy lassabban egyek és jobban megrágjam az ételt.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
Kedves negyedik válaszoló!
Köszönöm, hogy leírtad, nagyon gratulálok a sikeredhez, jól esett olvasni:) Köszönöm neked is a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!